Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de wet ‘Koop op afstand’.

Algemeen & Garantie

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
Alle prijzen op deze website zijn in euro’s; voor geregistreerde kappers zijn de prijzen exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
MORE™hair weaves is niet verantwoordelijk voor onopzettelijke fouten in prijsvermelding en behoudt zich het recht voor om prijzen aan te passen.
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een e-mailbevestiging.
Onze producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Indien producten niet op voorraad zijn, worden deze gecrediteerd en dient u opnieuw te bestellen. Wij houden niets in backorder.
Onze producten dienen enkel met kappersvakmanschap gebruikt te worden.
Op onze weave bieden wij geen garantie, omdat we niet op afstand kunnen controleren of u zich aan de verzorgingsvoorschriften houdt en of het product door een professional is geplaatst. We garanderen wel dat we uitsluitend 100% echt human hair verkopen.

Betaling & Levering

Wij accepteren betalingen via iDEAL of vooraf overmaken.
De bestelde producten worden verzonden volgens de door u gekozen verzendmethode. Reserveren zonder betaling is niet mogelijk. Wij leveren niet op rekening.

Omruilen & Retouren

Omruilingen en retouren moeten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website worden aangemeld. Niet of te laat aangemelde retouren worden niet geaccepteerd.
Ruilen of retourneren kan alleen in de originele, ongeopende verpakking.
Verzendkosten voor retour zendingen zijn voor uw eigen rekening, tenzij er een leveringsfout is gemaakt door morehairweaves.com.
U bent verantwoordelijk voor de geretourneerde goederen tot ze door morehairweaves.com zijn ontvangen.
Als u geen vervangend product wenst, wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op uw rekening.
Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of slechts een deel van het betaalde bedrag terug te betalen als de producten beschadigd zijn of niet in de originele verpakking zijn geretourneerd. Alleen ongeopende en ongebruikte artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd.

Privacy & Algemene Klachten

MORE™ Hair Weaves behandelt uw persoonsgegevens met de grootste zorg. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij dit nodig is om de bestelling uit te voeren.

Klachten jegens een van onze medewerkers dienen per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.

Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet ‘Koop op afstand’ van toepassing.